29,99
ANDSJLSK9HARNASZWRT762394
+

Een ergonomisch en robuust hondentuig

Voor sterke honden is het van belang dat ze een fijn tuig hebben dat comfortabel zit, ook wanneer een hond veel trekkracht heeft. Het IDC Powertuig van Julius-K9 heeft een ergonomische vorm door optimale instelling van het borsttuig, waardoor de trekkracht over de borstkas verdeeld wordt zodat er geen druk op de hals komt. Dit tuig is zwart van kleur.

IDC staat voor Innovative Dog Comfort, deze producten staan voor kwaliteit en veiligheid en hebben natuurlijk een modern design.

Kenmerken van het IDC Powertuig

Doordat de trekkracht over de borst verdeeld wordt, voorkom je dat je hond te weinig lucht krijgt en in combinatie met de smalle, naar achteren geplaatste buikriem zal het Powertuig zorgen voor meer bewegingsvrijheid. Het tuig is verder zeer robuust met een ademingsactieve, huidvriendelijke binnenvoering. Het tuig kan je traploos verstellen voor een optimale pasvorm. Verder zorgt de robuuste handgreep ervoor dat je je hond altijd onder volledige controle hebt en je kan je lijn bevestigen aan de roestvrijstalen ring. Dankzij de reflecterende afwerking en de ruimte voor zaklampjes creëer je meer zichtbaarheid in het donker, zodat je veilig samen op pad kunt gaan.

Maak jouw tuig uniek

Je kan je Julius-K9 tuig aan jouw wensen aanpassen dankzij de klittenbandlabels. Standaard zitten er twee basislabels op, maar deze kan je vervangen met een andere Julius-K9 labels. Alle Julius-K9 tuigen worden gefabriceerd in de EU.

Powertuig of IDC Powertuig?

Julius-K9 heeft twee soorten tuigen in het assortiment: de ‘normale’ en de IDC tuigen. In tegenstelling tot het normale tuig, ligt de borstband lager bij het IDC-tuig. Ook heeft het IDC-tuig enkele extra’s zoals een sluitbaar handvat en ruimte voor zaklampjes.

Het Julius-K9 IDC Powertuig Zwart is verkrijgbaar in meerdere maten, waarbij wordt uitgegaan van de buikomvang:

Welk harnas past mijn hond?

Maat

Omtrek borstkas

Gewicht hond

Mini-Mini - XS

40 - 53cm

4 - 7 kg

Mini - S

51 - 67 cm

7 - 15 kg

0 - M

58 - 76 cm

13 - 25 kg

1 - L

66 - 85 cm

23 - 30 kg

2 - XL

71 - 96 cm

28 - 40 kg

3 - 2XL

82 - 116 cm

40 - 80 kg


Op dit moment geen video beschikbaar