Wie is Woefert?

Welkom op de webshop van Woefert!

Mijn naam is Paul Aleman. Ik ben het gezicht achter Woefert Dogspecials.

Samen met mijn vrouw Jessica Aleman runnen wij de bedrijven Woefert Dog Specials en Jessica's Hondentrimsalon in het gezellige Brabantse dorp Aalst-Waalre (vlak onder Eindhoven).

Persoonlijke aandacht en Service staat bij ons hoog in het vaandel. Vandaar dat wij ook deze bedrijven onder een dak hebben. Bij ons vind u alles voor uw trouwe viervoeter. Bij Jessica's hondentrimsalon hebben wij de producten dan ook uitgebreid tentoongesteld en deze zijn daar ook te bekijken/passen.

Wij zijn continu op zoek in binnen en buitenland naar de beste, unieke en exclusieve hondenproducten. Wij vinden dat iedere hond de beste producten en verzorging verdient.

Wij streven ernaar een uitstekende service te bieden en blijven ons assortiment uitbreiden met producten die aan onze hoge kwaliteit eisen voldoen. De door ons aangeboden artikelen zijn ook daadwerkelijk bij ons op voorraad. Mist u een artikel in ons assortiment, of heeft u bepaalde wensen? stuur ons dan gerust een bericht en wij kijken wat wij voor u kunnen betekenen.

Bij ons is de klant nog écht koning!

Mocht u vragen hebben over één van onze artikelen, neem dan gerust contact met ons op.
U kunt dat telefonisch via 088-01 01 408 doen maar ook per mail via info@woefert.nl.

Het kan voorkomen dat door drukte in de winkel wij de telefoon niet direct kunnen beantwoorden, stuur ons dan een bericht, terugbel verzoek of stuur een e-mail naar info@woefert.nl, ook via de berichten inbox van onze Facebook / Instagram pagina zijn wij te bereiken voor al uw vragen.

Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze fysieke winkel, om onze producten te komen bekijken/passen of om uw bestelling af te halen (openingsuren zie contact).

Wij wensen u veel winkelplezier,

Met vriendelijke Brabantse groeten,
Paul & Jessica