Kentucky Hondenharnas Body safe wool Roze

49,95
Prijs in punten: 2498 punten
KDWHRNSBODYSAFEWOOLR
1 items
+

Het Body Safe wollen harnas is een essentieel accessoire voor mensen met een hond. De chique wollen look zal hoge ogen werpen tijdens uw wandelingen. Het zachte materiaal voorkomt oncomfortabele wrijving.

Dit harnas is een uitstekend alternatief voor honden die neiging hebben om te trekken met een gewone halsband. Wanneer hij correct is omgedaan zal het harnas de druk die meestal rond de hals zit omleiden naar de ribbenkast, voor een verhoogd comfort.

Dit harnas is makkelijk om te doen over het hoofd. Het is uitgerust met een verstelbare riem met klittenband op de borst en nog een tweede, met een sluitings lus, op de buik. Dankzij het handvat op de rug kan je je hond snel pakken indien nodig.

Het harnas is beschikbaar in zeven verschillende maten. We raden aan om de afmetingen van je hond zorgvuldig te nemen om de passende maat te kiezen. Daarvoor neem je best de omtrekmaat van de borstkas van je hond: plaats twee (maten XXS-XS-S) of 4 (maten ML-XL-XXL) vingers achter de voorpoten en meet vanaf deze afstand de borst. Het is ook aangeraden dat je je hand onder het harnas kan plaatsen op de rug van de hond. Zorg er tijdens het passen voor dat deze maten gerespecteerd worden zodat je hond zoveel mogelijk bewegingsvrijheid heeft.

Hier zijn nog enkele tips:
– Het harnas past correct als de schouders vrij zijn
– Het harnas is slecht geplaatst als het de hals “”verpletterd””
– Het harnas is te groot als uw hond de voorpoten eruit krijgt

– Vermijd trekken als je hond achteruit gaat en het harnas probeert uit te doen

Op dit moment geen video beschikbaar